Tickets

:host { --enviso-primary-color:#000000; --enviso-secondary-color: #1097D9; font-family: 'PT Sans'; }

Beste zwemmer

Ook in de maanden november en december werken wij voorlopig met reservaties voor het publiek (individueel) zwemmen. Reserveren blijft verplicht.

U kan reserveren via deze pagina voor de tijdsloten van 1 november tot en met 13 december.

Wij kunnen maximaal 40 (+4 G-sporters) zwemmers toestaan gezien onze beperkingen in het aantal individuele kleedkamers. 

Alle kleedkamers worden, na elke zwembeurt, door de schoonmaakcollega’s gereinigd.

De zwemtijd hebben wij beperkt om zoveel mogelijk zwemmers toe te laten. Er zijn langere en kortere tijdsloten. Wij moeten immers ook rekening houden met andere gebruikers (scholen en sportclubs).

Een tijdslot werkt als volgt:

  • Bijvoorbeeld: u reserveert voor het tijdslot op dinsdag van 1200 tot 1315 uur. U kan dan maximaal van 12.00 uur tot 13.15 uur zwemmen. Komt u later, bijvoorbeeld om 12.30 uur dan kan u zwemmen vanaf dan tot maximaal 13.15 uur. Wij laten al zwemmers toe om zich te gaan omkleden 5 minuten voor de zwemtijd. In het voorbeeld kan u al in de individuele kleedkamer zijn om 11.15 uur.
  • U kan voor meerdere personen reserveren. Wij vragen wel dit te beperken tot maximaal 10 personen.
  • Aan de balie wordt u een individuele kleedkamer toegewezen (nummer). Wij vragen u alleen die cabine te gebruiken. Een individuele locker voor kledij heeft hetzelfde nummer als de cabine. U moet die locker gebruiken. Er is al een kaart (zonder toegangscode)  in de locker voorzien, dus u heeft geen kaart nodig.     

Wij wensen u alvast heel hartelijk welkom en een aangename sportieve tijd in Sinbad.

Het Sinbad team.